Zavřeno
18. 4. 2024, WEBREDAKTOR

V květnu 2024 budeme mít zavřeno na státní svátky, které tentokrát vychází na středu.

Máme zavřeno ve středu 1. května 2024 a ve středu 8. května 2024. V těchto dnech nejezdí bibliobusy. Samoobslužný Kiosek je otevřený. Aktuální otevírací doby najdete na www.mlp.cz/pobocky.

Den v týdnu Uzavírka
Svátek práce 1. 5. 2024 (středa) Pobočky uzavřeny, bibliobusy nejezdí
Den vítězství 8. 5. 2024 (středa) Pobočky uzavřeny, bibliobusy nejezdí

Kiosek

Kiosek je bezbariéový, nachází se v obchodním Centru Černý Most a je převážně samoobslužnou půjčovnou knih. Můžete se zdarma připojit k Wi-Fi. V pobočce je možné platit kartou. Kiosek je umístěný v nadzemním podlaží přístupném ze střešního parkoviště tzv. zeleným vchodem, pěšky nejlépe vchodem od metra, zahnout doprava a u prodejny C&A nahoru po eskalátorech. Obchodní Centrum Černý Most je umístěno v docházkové vzdálenosti konečné metra B Černý Most. Dobře dostupné je i autem, parkovacích míst má dostatek.

www.mlp.cz/kiosek

Knihovna online

E-knihovna

Naše e-knihovna funguje nonstop. Najdete v ní přes 3000 knih. Co můžete stahovat? Romány. Cestopisy. Poezii. Všechny možné žánry od horrorů až po erotiku.

Mobilní aplikace

Mobilní aplikace umožňuje snadný přístup k Mému účtu a jeho hlavním službám. Co aplikace nabízí? Přehled výpůjček, včetně jejich automatického prodloužení, správu rezervací, přístup k vytvořeným seznamům knih a možnost vytváření a úprav virtuálních čtenářských průkazů. Dostupný je také aktuální přehled našich poboček a jejich otevíracích dob včetně telefonního čísla.