Bookport
30. 12. 2020, WEBREDAKTOR

Světový bestseller konečně v češtině! Řádění vraha na pozadí ničivého požáru Strhující krimi v historických kulisách Londýna Londýn, 1666.

Vybíráme pro vás tipy na dobré čtení online z platformy BOOKPORT. Co v ní najdete? – Detektivky, romantiku, historické a válečné romány, literaturu faktu. S průkazem do knihovny máte zdarma přístup k 892 titulům. Jak na to? Stačí se PŘIHLÁSIT!

Taylor Andrew – Popel Londýna

Plameny dosud největšího požáru v historii Londýna zachvátily katedrálu sv. Pavla a odkrývají tajemství, která měla zůstat skrytá. Uprostřed chaosu nalézáme mrtvolu muže se svázanýma rukama za zády a bodnými ranami na krku. Jak ale najít vraha, když většina obyvatel sama bojuje o přežití? Všemu přihlíží James Marwood, syn odsouzeného zrádce a neochotný vládní informátor, který je donucen pachatele najít. Marwood je brzy vehnán do mimořádného nebezpečí, ale i náruče záhadné mladé ženy, kterou před plameny zachránil. Řádění vraha však ještě není u konce a další oběť na sebe nenechá dlouho čekat.

ČTĚTE ONLINE NEBO STAHUJTE ve formátu ePUB>>>

Pozor! Po kliknutí na odkaz titulu je třeba se přihlásit. Jak se dostanete k dalším předplaceným knihám? Stačí kliknout vlevo na Katalog knih => lišta filtrů => filtr úplně vpravo => Předplacené knihy.

Mohlo by vás zajímat